Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden zwemschool SPORTSPLASH BV

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de zwemlessen en overeenkomsten met zwemschool SPORTSPLASH BV.
 2. Afwijkende voorwaarden gelden slechts, indien en voor zover die door SPORTSPLASH BV uitdrukkelijk schriftelijk zijn aanvaard.
 3. Alle betalingen dienen bij vooruitbetaling te worden voldaan, hetzij anders overeengekomen.
 4. Betaling kan cash in het zwembad, vóór de aanvang van de eerste les of via overschrijving, het bedrag dient op de rekening van zwemschool SPORTSPLASH BV te staan vóór de aanvang van de eerste les. Het rekeningnummer vindt u terug op onze schriftelijke bevestiging in de bijlage PRAKTISCHE INFORMATIE.
 5. In geval van niet tijdige betaling zal zwemschool SPORTSPLASH BV de daardoor veroorzaakte kosten van de ouder vorderen. Uw zoon/dochter zal de toegang tot de lessen worden ontzegd.
 6. Er is nooit een terugbetaling van het lesgeld mogelijk.
 7. Indien je kind een zwemles mist, mag je dit via mail communiceren. We kunnen niet garanderen dat elke gemiste zwemles kan ingehaald worden. In de meeste gevallen kunnen wij volgende opties bieden: ofwel zwemt je kind een uurtje in plaats van 30 min. ofwel volgt hij of zij een extra lesje op een andere beschikbare locatie die door Sportsplash wordt meegedeeld.
 8. Zwemschool SPORTSPLASH BV stelt zich niet aansprakelijk voor eventueel gestolen of kwijtgeraakte kledingstukken.
 9. Zwemschool SPORTSPLASH BV stelt zich niet aansprakelijk voor ongevallen in de kleedkamers.
 10. Zwemschool SPORTSPLASH BV is verzekerd bij zakenkantoor Jacobs & Peeters te Nijlen. Bij eventuele ongevallen kan u rechtstreeks contact opnemen met philip@zakenkantoorjacobspeeters.be.
 11. Indien U voor één semester wenst in te schrijven, moet u wel telkens opnieuw inschrijven voor een volgend trimester. Uw inschrijving wordt nooit automatisch verlengd.
 12. De zwemlessen gaan steeds tussen bepaalde uren door. De data’s kan u terugvinden via onze website. www.sportsplash.be
 13. De plaats en dag van de zwemlessen kan u, voor zover er nog plaats is, zelf kiezen. Ivm het zwemuur kan u altijd uw wensen en voorkeuren bij uw inschrijving noteren, wij doen onze uiterste best om hieraan tegemoet te komen, soms is dit echter echt niet mogelijk.
 14. Wij nemen bij sommige zwemlessen foto’s van deze lessen en van de deelnemers. Deze foto’s kunnen gebruikt worden voor onze website. Wij zullen deze foto’s nooit aan derden doorgeven. Indien U niet wenst dat uw zoon / dochter op onze website verschijnt, dient u dit schriftelijk te melden.
 15. Door in te schrijven voor de zwemlessen van zwemschool SPORTSPLASH BV verklaart u akkoord te zijn met deze algemene voorwaarden. U kan niet deelnemen aan de lessenreeks zonder akkoord te zijn met deze algemene voorwaarden.