Werken bij Sportsplash

Werken bij Sportsplash

Wil jij je passie voor zwemmen delen en anderen leren zwemmen?
Bij SportSplash zijn we op zoek naar enthousiaste zwemleraren om ons team te versterken! 

Ontdek het hier!

32

Lesgevers

7

Jaren ervaring

5

Locaties

101

Procent plezier!

Wat kan je verwachten als je bij ons zwemlessen komt geven?

Als je bij Sportsplash komt werken als zwemleraar, verwachten wij dat je enthousiast, gedreven en verantwoordelijk bent. Je zal instaan voor het geven van zwemlessen aan kinderen, waarbij je hen de nodige technieken aanleert en helpt om hun zwemvaardigheden te verbeteren. 

Bij Sportsplash zorgen wij voor de nodige ondersteuning en opleidingen, zodat jij jezelf verder kan ontwikkelen als zwemleraar.

Meld je aan als zwemleraar

Veelgestelde vragen

Welke opleidingen of certificaten heb ik nodig om bij jullie te kunnen werken als zwemleraar?

Je kan zonder opleiding of certificaten beginnen als zwemleraar bij Sportsplash. Wel moet je eerst een interne stage afleggen van 12 uur. In deze stage zal je komen kijken naar onze verschillende lessen alsook mee begeleiden en aan de slag gaan als zwemleraar. Deze stage moet je niet doorlopen als je een opleiding als initiator zwemmen hebt of kan aantonen dat je al een tijd hebt gewerkt als zwemleraar.

Wat is het uurrooster voor zwemlessen en hoeveel uur per week moet ik beschikbaar zijn?

Je kan zelf aangeven welke dagen je wil komen werken. Er wordt wel verwacht dat je je engageert voor een heel schooljaar.

Hoeveel verdien ik als zwemleraar?

Dit hangt af van je ervaring. Naarmate je langer bij Sportsplash werkt, zal je uurtarief verhogen.

Welke zwemniveaus en leeftijden kan ik verwachten als zwemleraar bij jullie?

Bij Sportsplash werken we volgens vier niveaus: zeepaardjes, visjes, dolfijnen en haaien De leeftijd van de leden begint vanaf 4 jaar.

Meld je aan als zwemleraar

Ben jij een geboren zweminstructeur? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor jou bij Sportsplash! Met jouw liefde voor zwemmen kan jij de volgende generatie helpen om zwemkampioenen te worden. Samen met ons team van gepassioneerde zweminstructeurs bieden wij jou een boeiende en dynamische job aan waarin je jezelf verder kan ontwikkelen. Aarzel niet langer en schrijf je nu in om jouw avontuur als zwemleraar bij Sportsplash te starten!

Meld je nu aan!